Webinar: Hvordan få fart på Norge igjen?

377 views
Dato / 24.04.2020.
Korona-pandemien har på kort tid snudd hverdagen vår opp ned. For å unngå den dramatiske utviklingen vi så ellers i Europa, ble store deler av Norge stengt ned 12. mars. Vi har i stor grad lykkes med å bremse smitten, men de strenge smittevernstiltakene har hatt sin pris.

Nesten en halv million nordmenn er enten permitterte eller arbeidsledige. Flere bedrifter står i fare for å gå konkurs. Korona-krisen berører alle deler av samfunnet, og de fleste av oss føler på savnet etter de helt normale, fine hverdagene.

Samtidig har krisen fått frem det beste i oss. Naboer som hjelper naboer, helsepersonell som står i førstelinjen mot viruset og nordmenn som frivillig har satt livet på vent for å beskytte de sårbare blant oss. Nå skal vi gradvis åpne samfunnet igjen, men tiden fremover vil bli krevende.

Høyres programkomité og komiteens leder, Linda Hofstad Helleland, inviterer til et webinar her på Facebook hvor vi tar for oss spørsmålene: Hvordan ser Norge ut etter korona-krisen og hvordan skal vi få fart på Norge igjen?

For å svare på dette har vi invitert:

- Finansminister Jan Tore Sanner
- Olje- og energiminister Tina Bru
- Stortingspresident Tone W. Trøen
- Partner i Arctic Securities Jon Gunnar Pedersen
- Filosof Henrik Syse
- Nestleder i Høyres programkomité Henrik Asheim